Bekende personen die belasting ontduiken in Nederland en hoe ze dat doen.


princes christina belasting ontduikenMet een tweede brievenbusfirma op het eiland en belastingparadijs Guernsey ontloopt Prinses Christina sinds mei 2009 de vermogensbelasting. In Engeland kan ze het geld dan zonder problemen uitgeven want als je tijdelijk in Engeland woont hoef je geen belasting te betalen over buitenlandse inkomsten.

guus hiddink belastingontduikingGuus Hiddink was in 2008 veroordeeld tot 6 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf en EURO 45.000,- boete. Waarschijnlijk zal onze miljonair na deze uitspraak niet meer in Nederland wonen en zullen de toekomstige belastinginkomsten dus niet meer naar de Nederlandse staat gaan. De schade aan zijn imago en de ergenis die dit voorval met zich meebrengt is velen malen groter dan de geldboete die voor hem peanuts zijn.

marco borsato belastingfraudeMarco Borsato heeft voor miljoenen aan belasting ontdoken door jarenlang zijn inkomsten uit cd verkopen te laten stromen via Curaçao. Toen de belastingdienst deze belastingfraude ontdekte heeft Marco 2 miljoen EURO moeten betalen aan de belastingdienst.


Leave a Reply